Drømmer du om massasjebad?

Disse tingene bør du tenke på

Av HotSpring

Harald Christensen

HotSpring

11. april 2019
Foto: Hotspring
Foto: Hotspring
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190411093731354.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190411093731323.jpg?maxwidth=2000
0

Med et utendørs massasjebad kan du nyte hagen uavhengig av vær og vind, men du får også andre fordeler med på kjøpet:

  • Helse -  løs opp stive muskler og ledd. Perfekt for restitusjon
  • Velvære - kombinasjonen av varmt vann og avansert massasje er uslåelig
  • Glede - du får et nytt samlingspunkt for venner og familie

Velg riktig bad

For å finne massasjebadet som passer dine behov bør du blant annet tenke gjennom følgende:

  • Størrelse
  • Strømforbruk og isolasjon
  • Viktigheten av tekniske løsninger og muligheter
  • Type system for vannrensing
  • Massasjefunksjoner
  • Service- og vedlikeholdsbehov
  • Økonomi og investeringsvilje

Ved å gå gjennom disse punktene vil du lettere finne det massasjebadet som passer akkurat deg og din familie. Sannsynligheten er stor for at du vil finne akkurat det du leter etter hos Hotspring. De leverer markedets best isolerte massasjebad - og derfor de mest strømgjerrige badene du kan få tak i. Det kan spare deg for flere tusen i driftskostnader.

Med massasjebad fra Hotspring får du dessuten 100 % filtrering av alt vann, mulighet for lys- og lydteknologi, naturtro og vedlikeholdsfri kledning og de fleste massasjefunksjoner du kan drømme om. Du skal også vite at verdens største forbrukerorganisasjon, Consumer Digest, har kåret Hotspring til beste kjøp hver eneste gang de har testet spabad.


Hvor skal det stå?

Når du har valgt massasjebad må du finne ut hvor det skal stå. Det handler både om estetikk og praktiske forhold. Generelt bør du plassere det på en slik måte at det glir naturlig inn i omgivelsene og spiller på lag med husert, hagen og uteområdene for øvrig. Det kan påvirke hvilket massasjebad du velger å kjøpe.

Praktiske forhold tilsier dessuten en plassering nær huset. Plasserer du det et stykke unna huset får du mer jobb med å føre frem strøm og du må belage deg på å måke lenger gangvei om vinteren. Det er gjerne også lettere å finne en lun plass i nærheten av husveggene.

Husk at regler i plan- og bygningsloven og annet lovverk kan påvirke plasseringen.

Hvilket underlag skal det stå på?

Et massasjebad krever et solid og jevnt underlag - hellelagte områder, brostein og betong er alltid sikre vinnere.

Skal du ha det på terrassen, må du først forsikre deg om at den tåler vekten. Terrasser bygget etter nyere standarder gjør som regel det, mens eldre terrasser oftere er bygget mer spinkelt. Er du usikker på hva din terrasse tåler bør du kontakte fagfolk for en vurdering. Forhandleren av badet er også en god diskusjonspartner.

Du kan selvsagt bygge massasjebadet ned i terrassen – bare sørg for å gjøre det på en slik måte at du kommer til for å utføre nødvendige service- og vedlikeholdsoppgaver.


4300
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20180611090015605.png #FFFFFF
Les også