Hvorfor skal jeg kjøpe et massasjebad?

Mer utetid, mindre stress og herlig avslapping

Av HotSpring

Harald Christensen

HotSpring

13. april 2019
Av HotSpring

Harald Christensen

HotSpring

13. april 2019
Foto: Hotspring
Foto: Hotspring
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190515111746114.jpg?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20190515075248246.jpg?maxwidth=2000
0

Den norske sommeren er forholdsvis kort og det er faktisk ikke så mange månedene i året du kan nyte terrassen og uteområdet. Heldigvis finnes det ulike tiltak du kan sette i verk for å forlenge utesesongen. Ett av dem er å skaffe seg et massasjebad.

Et massasjebad er selvsagt fint å bruke på sommeren, men det kommer egentlig til sin fulle rett i de andre tre årstidene. Bare tenk hvor herlig det er å synke ned i varmt og boblende vann når gradestokken viser 5 minusgrader og snøen føyker rundt hushjørnet. Eller en hustrig vår- eller høstkveld når vinden tar godt tak i trærne på tomten. Enda bedre blir det hvis du kan invitere med deg venner eller familie i massasjebadet – du har plutselig fått deg en ny sosial sone.

 Det er ikke den eneste fordelen med å skaffe seg et massasjebad. Det har nemlig også gunstige helseeffekter. Blant annet ved at det bidrar til å bedre blodomløpet, kan oppleves som smertelindrende og har en positiv effekt på stive muskler og ledd. Mange med muskel- og leddplager, som Bekhterev og leddgikt, bruker massasjebadet aktivt for å holde plagene i sjakk og øke egen mobilitet. 

Ved å gå for et massasjebad fra Hotspring kan du velge mellom ulike modeller med forskjellige typer dyser - alt fra faste til fullt justerbare dyser der du kan rette inn massasjen akkurat der du trenger den. Hotspring har vært i Norge i 20 år og kan blant annet tilby markedets mest strømgjerrige massasjebad og 100 % filtrering av alt vann.

https://www.youtube.com/embed/chgW9u4sumo

Et varmt og boblende massasjebad er dessuten svært avslappende og bidrar til å redusere stress og høye skuldre som følge av en travel og fartsfylt hverdag både på jobb og privat. Det er bare å sette seg ned i det varme vannet, rette dysene inn der du trenger litt ekstra pleie og la massasjestrålene gjøre resten av jobben mens du sitter i en tilnærmet vektløs tilstand og nyter virkningen. Sannsynligvis vil du også oppleve at du sovner lettere når kvelden kommer - og sover bedre natten gjennom.

Gjør du det på riktig måte kan massasjebadet også gjøre at boligen blir mer attraktiv og at du kan oppnå en høyere pris for den når tiden har kommet for å flytte på seg. For at massasjebadet skal oppfattes som et pluss for boligen er det imidlertid viktig at du gjør en skikkelig jobb med installasjonen. Det bør dessuten være godt integrert i omgivelsene slik at du skaper en helhet mellom huset, uteområdet og massasjebadet.

Hos Hotspring får du massasjebad med vedlikeholdsfri Everwood-kledning i ulike farger - det er et godt utgangspunkt for å skape sammenheng og helhet mellom huset og badet.


3865
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20180611090015605.png #FFFFFF
Les også