Still høye krav når du velger massasjebad

Unngå unødvendige kostnader!

Av HotSpring

Harald Christensen

HotSpring

20. mai 2019
0

hiSom forbruker er det lett å bli lurt av useriøse forhandlere. Valgene er mange, og det er lett å la seg rive med i beskrivelser av magiske jet-dyser, LED-lys og pulserende massasje. For deretter å glemme et av de viktigste kravene, at det er tilpasset skandinavisk klima

Å lære seg forskjellen mellom de ulike modellene på markedet, og hva leverandørene tilbyr, er utrolig viktig. Det faktum at du som forbruker skaffer deg informasjon, og ikke stoler blindt på selgere, er hva som sannsynligvis vil bestemme hvor vellykket ditt eierskap til et massasjebad vil bli. 

Det er klart at det er herlig å bade ute, og i tillegg kunne gjøre det hele året rundt - hvilken luksus! Som kjent er vann en forutsetning for det meste av livet på jorden, og i et massasjebad er dette i tillegg varmt, noe som øker blodsirkulasjonen, reduserer stress som sammen med avansert massasje gir deg en herlig og avslappet stund fra hverdagen. Da er det viktig at alt fungerer slik som forventet og at du ikke trenger å bekymre deg for strevsomt vedlikehold og elementer som slutter å fungere.

Stor forskjell i kvalitet, avhengig av leverandør

Et boblebad er vanligvis plassert utendørs og må da takle temperaturendringer i vårt skandinaviske klima. Behovet for at produktet er fullisolert er en av de første tingene du som kjøper bør forsikre deg om, uansett hvilket prisklasse du ser på. Når du vet at massasjebadet ditt er fullisolert, helst med 12-pund høytrykkspolyuretan, kan du føle deg trygg på at badet ikke vil bli utsatt for fryseskader selv når temperaturen er opp mot minus tjue grader. En god isolasjon påvirker også oppvarmingskostnadene, siden vannet kan opprettholde en jevn temperatur, og slik unngår man et strømforbruk som stiger med samme hastighet som minusgradene om vinteren. God isolasjon forhindrer også eventuell støy og gir god beskyttelse for koblinger og rør.

Spar deg for unødvendige kostnader

På overflaten kan to massasjebad i prinsippet se helt like ut, men på strømregningen kan det skille mange tusen kroner. For å sikre at du gjør et godt valg kan du kreve skriftlige garantier for at produktet har gjennomgått uavhengig testing vedrørende strømforbruket. En slik test har blitt utført for HotSpring, som den eneste produsenten i spa-industrien, av Exponent Inc., en ledende og uavhengig forskningsinstitusjon.


Strømforbruket kan variere med 700%!

Badet fra HotSpring som ble testet hadde et årlig strømforbruk på kr. 2.400. Et massasjebad som på utsiden så helt identisk ut, men fra en annen produsent og med en helt annen isolasjon, hadde et forbruk på kr. 14.000 pr. år. Med dette resultatet som fasit kan HotSpring garantere markedets laveste strømkostnader, i gjennomsnitt to til fire ganger lavere enn konkurrentene.

Historien bak de beste massasjebadene på markedet

Knut Giæver, som er grunnleggeren av HotSpring Massasjebad AS, besøkte et stort antall messer og fabrikker for å få et bilde av kvalitet og utvalg før han valgte hvilken produsent som skulle tilbys det norske markedet.

- Det vi møtte hos produsentene var overraskende. Det var bare noen få som kunne vise frem et produkt som tåler vårt skandinaviske klima. Og for meg som er utdannet elektriker, ble jeg meget overrasket over hvor dårlige kvalitet mange av produsentene hadde, forteller Giæver.

Til slutt fant man en produsent i USA som holdt kvaliteten som i dag er det HotSpring leverer til det norske markedet. Et vinnende valg har dette vist seg å være for i dag er HotSpring markedsleder innen kvalitet, hygiene og energibesparing i spa-industrien og har vært det i langt over 20 år.


4997
b-TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20180611090015605.png #FFFFFF
Les også